LEGO® programok vállalatoknak

A cégeknél megrendezett évenkénti csapatépítők az ismétlődések miatt könnyen sablonossá válhatnak (mindegy, hogy közös lazulásokról, paintballozásokról, gokartozásokról van-e épp szó) és emiatt veszítenek közösségépítő, motivációs erejükből. Ha szeretnéd egyedi programmal meglepni a munkatársaidat, beosztottaidat, a LEGO-nak megvan az újdonság ereje, a bája, ami könnyen összekovácsolja bármelyik csapatot.

Az ilyen céges aktivitásokba a Kockabarátoknál beletartozik a családi napokra ideális játszóházak szervezése éppúgy, mint a kimondottan csapatépítésre vagy fejlesztésre szánt programok megvalósítása.

Lássuk ezeket külön-külön!

Milyen feladattípusokkal találkozhatsz csapatépítőinken?

Készletépítés

készletépítésEnnél a feladatnál a kép alapján kell összerakni a két készletet.

Mindkét készletnél van pár alkatrész, ami nem látszik a képen, de a mérete vagy funkciója alapján kitalálható hova illik.

Cél a minél pontosabb összerakás. Ehhez a MINTA feliratú dobozban van a két megépített készlet, ezzel kell a végén összehasonlítani a csapatok építését.

A két készlet építésére szumma 30perc áll rendelkezésre. Az építési időt mérni kell, későbbi pontazonosság miatt.

Pontozás: A tökéletes készlet 100 pont, minden be nem épített vagy rossz helyen lévő alkatrész -5 pont.

Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előrébb, amelyik előbb fejezte be az építést.

Hamupipőke próba

hamupipoke probaEnnél a feladatnál a zacskóban 40 féle különböző darabszámú elem található, ezeket kell minél hamarabb és pontosabban szétválogatni.

Cél, hogy minél előbb és helyesen legyenek szétválogatva az elemek.

A válogatásra maximum 10perc áll rendelkezésre.

Az időt mérni kell.

Pontozás: A legjobb idő 100pont, utána 5 másodpercenként 1pont levonás, minden rossz helyen lévő vagy ki nem válogatott alkatrész -5pont.

Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előrébb, amelyik előbb fejezte be a válogatást.

Technic építés

trialautowebA rendelkezésre álló elemekből kell egy olyan szerkezetet építeni, ami a felhúzható motor segítségével minél nagyobb súlyt képes mozgatni.

Cél, hogy az építésre maximum 30 perc áll rendelkezésre.

Az időt mérni kell.

Pontozás: A legjobb idő 100 pont, utána 5 másodpercenként 1 pont levonás, minden rossz helyen lévő vagy ki nem válogatott alkatrész -5 pont.

Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előrébb, amelyik előbb fejezte be a válogatást.

Toronyépítés

toronyepitesA cél, hogy minél magasabb tornyot építsenek a csapatok a rendelkezésre álló elemek felhasználásával, nem kell minden elemet felhasználni az építéshez.

Az építményt a homok színű 16×16-os alaplapra kell felépíteni.

A kész építménynek stabilnak kell lennie, mert az építés után a pontozáskor 1 embernek fel kell emelnie és körbe kell fordulnia vele úgy, hogy az nem dőlhet le vagy eshet szét.

Az építésre 30perc áll rendelkezésre.

Az időt mérni kell.

Pontozás: A legmagasabb épület 200pont, utána centiméterenként -1pont, ha a megforgatás alatt szétdől az épület, akkor az -50pont

Pontegyenlőség esetén az a csapat kerül előrébb, amelyik előbb fejezte be az építést.

Autóverseny

autoKét azonos autóval versenyeznek a játékosok.

Lehet gyorsasági vagy ügyességi verseny vagy ezek keveréke.

Elfogó

elfogoEz egy fura szerkezet, 4 irányító gombja van, 1-1 gomb jobbra vagy balra pörgeti körbe az elfogót, 2 gomb egyszerre nyomva pedig előre vagy hátra mozgatja.

Ezeket koordinálva kell a felállított céltárgyakat befogni vagy fellökni.

Minél többet, minél hamarabb.

Terepautók

rcRC irányítású ütközésvédőkkel ellátott autókkal lehet rallyzni, szlalomozni, ütközni, trialozni.

Ez nem pontozásos feladat, itt a játék a cél nem a győzelem.

Szabad építés

szabad-epitesEz nem pontozásos feladat, itt a cél az építés és a játék. Mit tudnak külön-külön vagy együtt építeni a csapatok.

Figuraépítés

figuraepitesMinden résztvevő megépítheti magát mint lego figura, ez egy emlék a csapatépítőről és a LEGO®-ról.

Technikai bemutató

bemutatoEz nem pontozásos feladat, itt azt mutatjuk be, hogy milyen technikai mehanizmusokat lehet megépíteni LEGO®-ból.

Vonat/villamos irányítás

lego_vonatVonatot vagy villamost irányítanak távirányítóval a játékosok. Időre kell minél több feladatot végrehajtani. Indítás, tolatás, célmegállás, váltóhasználat, vagon rácsatolás.

Mit érdemes még tudnod a céges szolgáltatásainkról?

Szeretnéd látni, amikor a dolgok mozgásba lendülnek?

Nézz bele a videókba!

Még alszol rá egyet? Olvasd el, hogy miért ne tedd!

Az árak tartalmazzák az évek tapasztalatát, az igényes és profi megvalósítást

Legyen szó akár kiállításról, játszóházról vagy épp céges aktivitásról, ajándéktárgyról. Itthon, a legtöbb témában dolgozó kiállító hobbiként tekint a szolgáltatásaira, a Kockabarátoknál viszont a csapat magja már főállásként, hivatásként foglalkozik a területtel.

Profi üzleti háttérrel, infrastruktúrával rendelkezünk

Legyen szó kis-, közepes vagy nagyméretű programokról, egyaránt gond nélkül intézzük a lebonyolításukat. A rendelkezésünkre álló készletekkel akár 50-60 gyermek egyidejű foglalkoztatása is megoldható. A birtokunkban vannak a kiállításokhoz szükséges display és marketing elemek is (vitrinek, asztalok, emelvények, kordonok, információs táblák és leírások), így a kifogástalan összhatást is garantálni tudjuk.

Az igényeid mentén tudunk szolgáltatási mixeket, rendezvénycsomagokat összeállítani

Ha kell célközönség, méret, időtartam, összetétel mentén testre szabjuk a rendezvényt, legyen szó egyszeri vagy ismétlődő alkalmakról. Amennyiben szükséges, lehetőség van egyedi elképzelésekhez igazított programok megvalósítására is, amihez infrastruktúrát, alapanyagot és szakértői felügyeletet biztosítunk.

Tetszett, amit láttál? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot vagy kérj űrlapunk segítségével egyedi ajánlatot!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél érdekes írásokat olvasni a LEGO® világáról, érdekelnek saját  LEGO® alkotásainkat, gyűjteményeinket bemutató kiállításaink, a LEGO® köré felépített táboraink, klubnapjaink? Érdekel, hol találkozhatsz velünk személyesen legközelebbi rendezvényünkön? Iratkozz fel a Kockabarátok