Gyereknapi LEGO®-zás és ingyenes, 10 napos kiállítás a Garay Centerben

Mit szólnál egy klassz, LEGO® építményeket bemutató kiállításhoz a Városligettől csak pár perc sétára? Ahol Western téma indiánjaitól, a Minecraft kockaemberein át élethű modell autókig, repülőkig, vonatokig megannyi lenyűgöző téma csak arra vár, hogy felfedezd a srácokkal vagy a barátaiddal. Plusz, ha ehhez játszóház és foglalkozások társulnának gyereknapon? És ha azt mondanánk, hogy mindezt ingyen veheted birtokba? Bizony, május 25-e és június 3 között belépőjegy nélkül várunk aktuális tárlatunkon a Garay Piac és Üzletházban! Minden nap reggel nyolc és este nyolc között.

Az üzletház Erzsébetvárosban, a Garay tér 20-as szám alatt található, ami mind a városliget, mind a Keleti Pályaudvar irányából gyorsan és könnyedén elérhető.

Kiállításunk egyedi építményeit és klassz gyűjteményeit a földszinten találod, míg játszóházunk és aktivitásaink az emeleten kaptak helyet május 28-án. A témák között szemügyre veheted megújult és kibővült Western asztalunkat, elképesztő Technic gépezeteket, a LEGO® város épületeit és a körülöttük száguldó vonatokat, de vannak még Disney®, Arctic, Star Wars, Minecraft, Fabuland, és szuperhősös anyagaink is, valamint élethű LEGO® autóink, hajóink és repülőink is a helyszínen.

Május 28-án, gyermeknapon ingyenes játszóházakkal és aktivitásokkal bővül a kiállítás, belépőt ezekért a programokért sem kérünk.

Csapatunk építményeit június 3-áig találod meg a Garay téren, amiket minden nap 08-20 óra között, ingyenesen megtekinthetsz.

Gyere és lepd meg magad kockaélményekkel velünk!

Nézz be korábbi kiállításainkra! 

 

 

 

 

 

Nyitvatartás, elérhetőség

Kiállítás időpontja: 2017. május 25 – június 03.

Kiállítás helyszíne: Garay Center

1076 Budapest, Garay tér 20.

Nyitvatartás: 08-20 óra

Jegyárak:

A belépés INGYENES

A rendezvény hivatalos plakátja:

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük