Családi program Debrecenben? Ingyenes Kockabarátok kiállítás az Auchan-ban!

Debrecen környékén élsz? Akkor van egy kihagyhatatlan tippünk a családi programotokra november 5-6-án! A Kockabarátok kiállítói csapata ugyanis megérkezett az Auchan bevásárlóközpontba, ahol szombat-vasárnap ingyenesen nézheted meg kiállított témáinkat, játszhatsz családoddal LEGO® és LEGO® DUPLO® játszóházainkban! Lesz ismét helyszíni kvíz is LEGO® készletekért, valamint itt is kipróbálhatod irányítható daruinkat, modell autóinkat, vonat és villamos szerelvényünket is! A részletekért olvass tovább!

legoA bevásárlóközpontban reggel 7 és este 19 óra között találhattok meg minket a hétvége folyamán, ahol a folyosót vesszük birtokba. Egy egybefüggő 25 négyzetméteres terepasztallal, valamint egy kisebb lakás alapterületét lefedő játszóházi szőnyeggel készültünk számotokra, így biztosan megéri kilátogatnotok!

A témák között a következőeket találod: Star Wars és más sci-fi összeállítások, technik járművek, modell autók, hajók és mozgó pneumatikus asztalunk megannyi lenyűgöző gépezete. A kiállítás területén 20 vitrinben állítottunk ki LEGO® jeleneteket, ezek közül 10 pedig mozgatható, interaktív alkotás.

A kiállításon irányíthatod villamosunkat és vonatunkat, valamint kipróbálhatod a LEGO® daruztatást is.

Szeretnéd megtudni, milyen lehet egy toronydaru pilótájának lenni?

Kiállításunk helyszínén egy kis- és egy nagy LEGO® daru is üzemel, amivel irányítás és tehermozgatás kapcsán teheted próbára ügyességed.

Töltsd ki helyszíni kvízünk és vidd haza 12 ajándékunk egyikét!

A mostani alkalommal is összeállítottunk egy kvízlapot kiállított témáinkkal kapcsolatban, a kérdések megválaszolásához pedig az asztaloknál helyeztünk el fogódzókat. Érdemes beszállnod a játékba, hiszen ha minden feladványunkra megtalálod a helyes megoldást, akkor bekerülsz sorsolásunkba, ahol 12 LEGO® készletnek keressük az új tulajdonosát.

A sorolás eredményéről a kiállítás után tájékozódhatsz, a neveket Facebook oldalunkon fogjuk közzétenni!

Kiállítás helyszíne: Auchan Debrecen

4031 Debrecen Kishatár u. 7

Nyitva tartás: 7-19

A rendezvény ingyenesen látogatható!

Nézd meg a helyszínt a térképen!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük