Kocka kalandnap a Vértes Agorájában november 11-én

A kreatív építést és a harmadik LEGO® mozi megjelenését ünnepeljük november 11-én a tatabányai Vértes Agorájában, ahol délután kettőtől este fél nyolcig minden a LEGO®-zás körül forog. Mozizz, kalandozz velünk!

A nap folyamán a friss Ninjago filmet ugyan nem, de a trilógia nyitórészét, a LEGO-kalandot biztosan láthatod majd.

Plusz kiállítói közösségünktől is megnézhetsz jó néhány tematikus életképet a filmekhez kapcsolódóan. Megelevenítjük az első részből Emett és barátai kalandjait, míg a Batman mozi rajongójaként olyan izgalmas jelenetek várnak rád, mint Mr. Freeze támadása.

Ninjago témakörben az építőink már javában dolgoznak a saját témáikon, de a gyári készletek közül is jó párat viszünk magunkkal, így ebben a tekintetben is bőven lesz látnivaló.

Játssz velünk!

A mozis terepasztalok mellett Tatabányán játszóházakkal is készülünk. A kisebbeket LEGO® DUPLO® készleteink várják, míg a nagyobbak kreativitásukat kocka játszóházunk segítségével engedhetik szabadjára.

Ha szeretnél apró LEGO®-s ajándékot vásárolni, egyedi alkatrészeket keresel, vagy szívesen megajándékoznál valakit egy klassz LEGO® ékszerrel, akkor ne hagyd ki a börzénket se. Ezekben a kis LEGO®-s vásárokban az építőink készleteiből fel nem használt elemek, apró építmények közül válogathatsz. A figurákat, kiegészítőket, építményeket fix áron vásárolhatod meg, a további alkatrészeket kilós alapon.

A szervezők leírása szerint aznap még számos más családi program is lesz a helyszínen: arcfestés, játékkonzolok – érdemes lesz kinézni.

Nézz be játszóházainkba, fedezd fel mozis témáinkat! 

 

Hivatalos program: www.avertesagoraja.hu/program/kocka-kaland

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük