Indítsd 2018-at klassz családi élményekkel – Kockabarátok kiállítás Budakalászon

Megfogadtad, hogy az új éved jobbá teszed, mint amit magad mögött hagysz, több pozitív élménynek, közös családi időtöltésnek teremtesz helyet zsúfolt napjaidban? Akkor van egy kihagyhatatlan programajánlatunk 2018-ra: gyere el január 12. és 14. között a budakalászi Kós Károly Művelődési Házba, és éld át velünk öt teremben a LEGO®-zás örömét! Lélegzetelállító terepasztalokkal, irányítható darukkal, LEGO® vonatokkal, fotófallal, LEGO® börzével, játszóházzal, kvízzel, építőpályázattal és tavaly sosem látott, illetve teljesen megújult építményekkel várunk!

Kockák! Kockák mindenütt! 🙂

Háromnapos LEGO®-ünnepünkön tizenhárom új, valamint öt megújult témával térünk vissza tavalyi, bemutatkozó kiállításunk után Budakalászra, január 12-13-14-én. A Kós Károly Művelődési Házban ismét minden a kreatív építésről és lenyűgöző látnivalókról szól majd, hiszen ez alkalommal is öt termet és a folyosókat népesítjük be egymilliónál is több építőelemmel. Ha az új évet szeretnéd minél több közös élménnyel különlegessé tenni, keresve sem találhatsz jobb kezdést!

Voltál tavaly? Szinte minden látnivalónk új, vagy megújult azóta!

Újdonságként megismerkedhetsz a Minecraft világával, itt 12 életképpel, többek között várostrommal és szörnyekkel is találkozhatsz. Új eleme lesz a kiállításnak a LEGO® vidámpark hullámvasúttal, óriáskerekekkel, de megismerkedhetsz a folyamatosan terjeszkedő római kort bemutató összeállításunkkal is, amihez olyan érdekességek kapcsolódnak, mint Hannibál átkelése elefántjaival az Alpokon. Kibővült és átalakult a Karib-tenger kalózait és szigetlakóit bemutató anyagunk is, amihez rengeteg új hajót állítottunk csatarendbe (és van egy klassz, tengeri erődünk is). De szépen kinőtte magát a Csillagok háborúja-univerzum emblematikus járműveit bemutató gyűjteményünk is, épp úgy, mint az átalakult városi témánk vagy épp TECHNIK építményeink.

Komoly megújuláson esett át vadnyugati terepasztalunk, valamint a sárkányhajóikon portyázni induló vikingek világa, de természetesen lesznek visszatérő ismerősök is: például a sarkkutatók mindennapjait bemutató terepasztalunk, illetve haditechnikai gyűjteményünk legendás, hatalmas hajója, a Scharnhorst.

Nézz be legutóbbi kiállításainkra!

 

 • Abszolút újdonságok: Ninjagós és Star Wars-os fotófal, irányítható LEGO®-vonatok

  Az év eleji kiállításunkon újdonságként egy fotófallal is meglepünk, ahol két témában fényképezkedhetsz. Egyik esetben a Ninjago világába ugorhatsz bele egy rólad készült kép erejéig, másik lehetőségként pedig jediköpenyt ölthetsz, és fénykarddal pózolva mutathatod meg, hogy veled van az Erő.

  Itt még nincs vége az újdonságoknak. A kiállításon négy pályán irányíthatsz LEGO® vonatokat és villamosokat. A masiniszta sapkáját egy-egy alkalommal három percig veheted majd fel, utána cserélned kell a következő érdeklődővel.

  A már ismert játszóház mellett kocka játszóház is vár, ahol egyfajta elemből építheted meg azt, ami az eszedbe jut. LEGO® építőfallal is várunk.

 • Kvíz klassz LEGO®-s nyereményekért

  A kiállításon a tárlathoz kapcsolódó kvízzel is várunk. Ha helyesen válaszolsz a kérdésekre, amelyeket a helyszínen tartózkodó munkatársainktól tudsz elkérni, bekerülsz sorsolásunkba. Ezen klassz LEGO®-s nyereményeknek keresünk boldog, új tulajdonosokat. A nyerteslistát Facebook-oldalunkon tesszük közzé a kiállítást után körül-belül egy héttel.

 • Interaktív gépezetek, játszóházak

  A mostani alkalommal is ott lesznek kiállításunkon pneumatikus asztalunk ötletes gépezetei, ahol pumpák segítségével hozhatd mozgásba a szerkezeteket, de alkalmad lesz LEGO® óriás darunk pilótájaként is helytállni. Természetesen, most is várnak rátok a jeggyel ingyenes LEGO® és LEGO® DUPLO® játszóházaink, ahol együtt adhatjátok át magatokat az építés örömének.

Szeretnéd elkerülni a sorban állást a helyszínen? Válts jegyet online, kényelmesen és még egy kis ajándékkal is meglepünk!

Ha nemcsak a közös építés élményével lepnéd meg magatokat, hanem a kényelmes, fárasztó sorban állás nélküli belépés élményével is a helyszínen, akkor érdemes lecsapnod online elővételes jegyeinkre!

Ahol, a kényelem további ajándékokkal társul! 😉

Ugyanis, aki elővételben vásárol jegyet január 11-ig nemcsak a sort kerülheti el, de klassz LEGO® kiegészítők közül is válogathat a jegyéhez a belépéskor.

A kiegészítőkből jegyenként 1-1 darab jár (családi jegynél ez 4 darabot jelent), hogy miből választhatsz az a kis képeken láthatod a fotókon.

Hogyan tudsz elővételben vásárolni?

Semmi mást nem kell tenned, mint a bejegyzésben található kapcsolati űrlapon leadod a rendelésed, hamarosan jelentkezünk a vásárlás és átvétel minden részletével.

Vásárolni előreutalással tudsz, a jegyeket és az ajándékokat pedig a helyszínen tudod majd átvenni soron kívül.

Hiányzik egy speciális LEGO®-elem? Találd meg a börzénken!

A kiállításon LEGO® börzével is várunk, ahol figurák, kiegészítők, növények, állatok, járművek, LEGO® ékszerek, kulcstartók, alaplapok és DUPLO® elemek közül válogathatsz. Vagy meglepheted a gyerekeket valami apró emlékkel a kiállítás után.

LEGO®-s vásárainkban olyan készletek, elemek közül válogathatsz, amelyekre kiállítói közösségünk alkotóinak nem volt szüksége terepasztalaik, életképeik elkészítése során. A figurákat, kiegészítőket, építményeket fix áron, a további alkatrészeket pedig kilós áron veheted meg. Így ha építesz valamit, de pont hiányzik egy apróság, nem kell megvenned egy komplett szettet, itt célzottan megtalálhatod, amire szükséged van.

Kisujjadban van a LEGO®-zás? Pályázz!

Évindító budakalászi kiállításunkhoz is kapcsolódik LEGO® építői pályázat. A legjobbak maguk is kiállíthatnak, illetve az övék lehet egy-egy az ajándék családi jegyek közül. Az alábbi korcsoportokban mérheted össze a tudásod a többi építőmesterrel:

 • 6 éves korig,
 • 6-10 éves kor között,
 • 11-14 kor között.

A nevezési tudnivalókat a bejegyzés alján olvashatod át!

Nyitva tartás, jegyárak, elérhetőség

Kiállítás időpontja: 2018. január 12-14

Kiállítás helyszíne: Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár

2011 Budakalász, Szentendrei út 9.

Nyitvatartás: péntek-vasárnap 9-19 óra

Jegyárak:

Gyermek/Nyugdíjas: 800 Ft  Felnőtt: 1200 Ft. (gyerek 18 éves korig) Családi: 3200 Ft.

Diák csoport – 300 Ft/fő (kísérő tanárnak ingyenes)

3 év alatt ingyenes, fogyatékkal élőknek ingyenes


Elővételes jegyet vásárolnál? Használd kapcsolati űrlapunkat!

Elővételes jegyet szeretnél? Csak néhány gombnyomásra vagy!

Válaszd ki a jegyfajtát, amire szükséged volna (több különböző jegytípust is megadhatsz egyszerre), majd írd be hány darabra lenne szükséged. Ha eltérő darabszámot rendelnél az egyes jegyekből, írd le pontosan melyikből mennyire volna szükséged az “Üzenet” mezőben. Hamarosan jelentkezünk a vásárláshoz és az átvételhez szükséges minden tudnivalóval!

Mitől klassz egy Kockabarátok kiállítás? 

Hogyan nevezhetsz építő pályázatunkra?

A legjobb munkákat beküldők közül korcsoportonként három főt kiállítónak választunk, azaz ha egyike vagy a legügyesebbeknek, a te alkotásaidat is megcsodálhatják a látogatóink a helyszínen. Az örök dicsőség mellett ajándék is várja a dobogós pályázókat, mindegyikük egy-egy ingyenes családi jeggyel gazdagodik. A pályázathoz küldd el a pályaműved nevét, egy fotót az építményről, valamint saját kapcsolati adataidat. Az anyagot január 8-ig várjuk az info@kockabaratok.hu címünkre. A pályázatra csak saját munkákkal lehet nevezni!

Mit hol találsz a helyszínen?

Bálterem – kiállítási anyagok

Galéria –kiállítási anyagok

Zöld terem – kiállítási anyagok

Táncterem – játszóházak

Díszterem – aktivitások

Folyosó – gyűjteményes vitrinek

Nézd meg a helyszínt a térképen!

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük