Köszöntsd ingyenes családi LEGO®-zással a novembert a debreceni Auchanban!

Van, akinek a november a kihagyott dolgokról szól majd – No shave november, Száraz november és társaik. Míg azoknak, akik Debrecen környékén laknak, és szívesen összekötnék a nagybevásárlást egy klassz, ingyenes családi LEGO®-zással, azoknak a megvalósult, közös élményekről. Legalábbis, ha november első hétvégéjén (november 3-4-5.) a Kockabarátok kiállítói csapatának játszóházai, kitelepülése felé veszitek az irányt az Auchan folyosóján, akkor biztosan. Haditechnika, élethű modellautók, interaktív gépezetek, kalózos, star warsos, szuperhősös és még sok más téma, valamint közös építési lehetőség vár rátok. No és egy helyszíni kvíz LEGO® nyereményekért. Mondjuk a részleteket!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is birtokba vesszük a Kishatár utcai Auchan áruház folyosóját Debrecenben, hogy megannyi LEGO® kockánk, egyedi építményünk, interaktív vitrinünk és elmés, mozgó gépezetünk segítségével élménnyé tegyük a bevásárlás óráit a látogatóknak.

A helyszínen reggel 9 és este 7 között találhatjátok meg a csapatunkat, ami pedig talán ugyanennyire lényeges, minden programunk ingyenes lesz a mostani alkalommal is.

Mivel készültünk?

Mindent a szemnek!

Egy 35 méteres szakaszon kapott helyet egyedi építményeink és személyes gyűjteményeink néhány klassz darabja. Láthatsz tankokat, repülőket, kidolgozott, élethű modellautókat, de hatalmas hadihajónk, a német Scharnhorst mása is ott vár majd rád a folyosón. Lesznek még star warsos építményeink, a LEGO® város utcáit megidéző életképek, de elmerülhetsz a legénységgel portyára induló kalózhajóink részleteiben is, ha kedved tartja. A témák között találkozhatsz még Spongya Bobbal, szuperhősökkel, Chima és Ninjago építményekkel. Hogy ne tegyük lehetetlenné a közlekedést a folyosón, nagyméretű terepasztalink nem lesznek a helyszínen, de hidd el, ízelítő válogatásunk sem okoz majd csalódást.

És még többet a kezeiteknek!

A látnivalók mellett LEGO® és LEGO® DUPLO®, valamint kocka játszóházakban engedhetitek szabadjára építői ötleteiteket, de irányíthattok LEGO® villamost és vonatot is. A tapintható élményekhez tartoznak még pneumatikus asztalunk elmés gépezetei, ezeknél kézi hajtású motor és karok segítségével csak rajtatok áll, hogy meghatározzátok, melyik alkotás milyen mozgást végezzen. Ezeket a programokat keresd interaktív szigeteinken a helyszínen!

Nézz be korábbi kiállításainkra! 

Tedd próbára a tudásod, majd a szerencsédet!

A Kockabarátok kiállítások egyik állandó és kedvelt programja a kvíz. Itt a látnivalókhoz kapcsolódóan teszünk fel kérdéseket, a helyes válaszokat pedig nyereményekkel díjazzuk. Ahhoz, hogy részt vehess a kiállítást követő sorsoláson, két dolgot kell megtenned:

  1. Minden feladványunkra helyesen válaszolsz
  2. A lapot kitöltve leadod a munkatársainknál

A sorolás eredményéről a kiállítás után tájékozódhatsz, a neveket Facebook-oldalunkon fogjuk közzétenni!

Kiállítás helyszíne: Auchan Debrecen

Facebook esemény: www.facebook.com/events/1842198609426148

4031 Debrecen, Kishatár u. 7

Nyitva tartás: 9-19 óra között

A rendezvény ingyenesen látogatható!

Nézd meg a helyszínt a térképen!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük