Miként zajlik a közös munka, ha Kockabarátokat bízod meg egy rendezvény lebonyolításával?

Míg ezen a területen a legtöbb szolgáltató hobbi szinten szervezi a rendezvényeit, addig a Kockabarátok egy szervezett gazdasági és jogi háttérrel rendelkező, marketing tekintetében is profi márka, közösség. Épp ezért nem árulunk zsákbamacskát a megbízás menete kapcsán sem, ha úgy döntesz, ránk bízod céges-, vagy családi LEGO® tematikájú rendezvényed szervezését, bonyolítását. A folyamat legfontosabb lépéseit szedtük össze számodra a mostani bejegyzésben.

munka_fb

 

 

 

Megbízásainknál a munka legfontosabb állomásai:

  • Igényfelmérés és a részletek tisztázása

    Megkeresésed megérkezése után első lépésként feltérképezzük a helyszínt (megközelíthetőség, alapterület, felosztás), átbeszéljük az igényeidet (cél, időtartam, keret), amihez felmérjük a szükséges készlet nagyságát, testre szabjuk a programokat. Ezt követően megküldjük részedre előzetes árajánlatunkat.

  • Megállapodás és lebonyolítás

    Amennyiben szükséges, pontosítjuk előzetes árajánlatunkat, majd a megállapodást követően nekilátunk a programok előkészítésének. A készleteket, infrastruktúrát kiszállítjuk a helyszínre, majd felügyeljük a foglalkozások lebonyolítását is.

  • Visszaszállítás és fizetés

    Az aktivitások után gondoskodunk a készletek visszaszállításáról is, majd a szolgáltatás teljesítését követően kiállítjuk a számlát.

Tetszett amit láttál? Ha kedvet kaptál, hogy családi rendezvényetekre LEGO® játszóházat, vagy céges csapatépítőtökre játékos, tematikus feladatokat rendelj meg, kérj űrlapunk segítségével egyedi ajánlatot!

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük