Önfeledt, családi LEGO®-élmény az ünnepi rohanás előtt – Kockabarátok kiállítás Ferencvárosban

Mielőtt elnyel az ünnepi készülődés, a bevásárlás és a munkahelyi évzárás forgataga, neked is jár egy önfeledt délután, ami csak a családról és a közös játékról szól! Ehhez mi a Kockabarátok kiállítói csapatával a Ferencvárosi Művelődési Központ nagy termét töltjük színültig számotokra LEGO® élményekkel, ahol november 25 és 27 között várunk szeretettel! Mit találsz a helyszínen? Egyedi LEGO® építményeket az ókori Egyiptomtól a vikingeken át a kalózokig, LEGO® Star Wars® űrhajókat és modell autókat, valamint játszóházakat, mozgatható LEGO® gépezeteket, vasutakat és egy börzét. Felkészültél? Vesd bele magad a részletekbe!

unnamedHárom napra önálló, kis LEGO® univerzummá alakítjuk át a művelődési központ belsejét a Haller utca 27 szám alatt kiállítói csapatunkkal november végén. A színpadon LEGO® és LEGO® DUPLO® játszóházainké lesz a főszerep, ahol szőnyegeken építhettek zavartalanul. Míg a fennmaradó tér minden szegletét történelmi témákat, híres épületeket, csatákat, vagy épp mozifilmek jeleneteit bemutató terepasztalok és vitrinek népesítenek majd be egyedi LEGO® építményekkel. Plusz a legkisebbek örömére lesz rajzasztal is, ahol LEGO® kifestőkön mutathatják be tehetségüket.

A kisebb alapterületű, hangulatos rendezvényen kimondottan családoknak szeretnénk felejthetetlen pillanatokat szerezni, de természetesen minden LEGO® téma iránt érdeklődőt, valamint csoportokat is örömmel látunk a kiállításon. A helyszínen működik büfé, valamint tudtok meleg ételt is vásárolni, így ha egy hosszabb délutánt, vagy egy egész napot szeretnétek nálunk tölteni, akkor sem kell emiatt aggódnotok.

Milyen témákat láthatsz a kiállítási anyagban a mostani alkalommal?

Lesznek Star Wars®, technik, fantasy építmények épp úgy, mint az ókori Egyiptom, Róma, vagy épp a vikingek korszakát megidéző alkotások. A City városi témája körül LEGO® vasutak robognak majd, amíg az építészet érdekességeit az architecture épületek segítségével fedezhetitek fel. De ott lesznek még a témák között a sarkkörkutatás, Superman, a kalózok, a Friends és a Ninjago, valamint a Spongya Bob és a Verdák szereplői is.

A tiéd lehet az irányítás!

A mostani alkalommal kisebb toronydarunk segítségével próbálhatod ki kicsiben a nagyváros építkezéseinek világát, míg pneumatikus asztalunk gépeit pumpák segítségével hozhatod működésbe, hogy végül a karok segítségével meghatározd melyik installáció, milyen mozgást végezzen. Utóbbi ideális szülő-gyermek csapatfeladat, ne hagyjátok ki, ha kilátogattok!

Szerezz be néhány LEGO® alkatrészt vagy egy apró emléket!

A kiállítás ideje alatt egy LEGO® börze is működik majd a helyszínen. Ezekben a kis „LEGO-vásárokban” olyan apró építmények és kiegészítők közül válogathatsz, amikre kiállítóinknak egy-egy alkotásukhoz nem volt szükségük. Célzottan vásárolhatod meg azt, aminek egy téma kapcsán a gyermeketek örülne, vagy pár száz forintért vehetsz emlékbe akár egy figurát is.

Ne felejtsd el leadni a kvízlapod!

A mostani kiállításunk ideje alatt is folytatódik a rendezvényeinkről ismert kvízjátékunk. A kérdésekre a kiállítások asztaloknál rejtettük el a válaszokat. Aki mindegyikre helyes megoldást talál és leadja a lapot kollégáinknál, részt vesz sorsolásunkon, ahol ajándék LEGO® készleteknek keresünk új gazdákat.

Közlekedés

A Ferencvárosi Művelődési Központot a Nagyvárad térről villamossal könnyen megközelíthetitek, a környéken parkolni is tudtok.

Kiállítás időpontja: 2016. november 25-27

Kiállítás helyszíne: Ferencvárosi Művelődési Központ

Budapest, Haller u. 27, 1096

Nyitva tartás: Péntek-Szombat 9-18 Vasárnap 9-17

Jegyárak: Diák 300 Ft, Felnőtt 500 Forint, 3 éves kor alatt ingyenes!

Nézz szét korábbi kiállításainkon!

A Facebook eseményért kattints ide!

Nézd meg a helyszínt a térképen!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük