Ugorj fejest a LEGO®-s kalandokba Harkányban

Akarácsony előtti utolsó hétvégén Harkányba invitálunk, ahol ezúttal nem csupán a nagy múltú termálfürdő gyógyvize hívogat: mi is ellátogatunk a városba egyedi LEGO® építményeinkkel, gyűjteményeinkkel, interaktív gépezeteinkkel, irányítható óriásdarunkkal és LEGO® vonatainkkal. A terepasztalainkat sem hagyjuk otthon, így ha kíváncsi vagy, hogyan fosztogatnak a Karib-tenger kék vizén a LEGO®-kalózok, mindenképp nézz be hozzánk.

Mivel is várunk december 16-án és 17-én?

A harkányi kiállításunkon találkozhatsz a kalózos terepasztalunkkal, amely egy eddig még nem látott összeállításban lesz megtekinthető ezen a tárlatunkon. Korábbi helyszíneinken eddig csak a hajókat nézhetted meg, ezúttal viszont egy aprólékosan megépített, kétszer négy méteres területet felölelő LEGO® környezetben helyezzük el őket. A Karib-tengert fosztogató kalózhajók mellett találkozhatsz a térség szigetlakóival is a terepasztalunkon, melyen katonai erőd és titkos kalózbázis is helyet kap.

Nem csak a szemnek, a kéznek is

Kiállításunkon többet kapsz puszta nézelődésnél. Egy pneumatikus asztallal is készülünk, ahol LEGO® gépezetek felett veheted át az irányítást. Kipróbálhatod LEGO® óriásdaruinkat is, egyúttal azt is tesztelheted, hogy mennyire megy velük különböző tereptárgyak mozgatása, célba juttatása. Ez még nem minden: LEGO® vonatokat is irányíthatsz, emellett LEGO® építőfalunknál, LEGO® és DUPLO® játszóházainkban is kedvedre építhetsz, időkorlátok nélkül.

Ismerkedj meg vérszomjas kalózainkkal & játszóházainkkal! 🙂

 

ELÉRHETŐSÉG, NYITVA TARTÁS, JEGYÁRAK

Kiállítás időpontja: 2017. december 16-17. (szombat-vasárnap)

Kiállítás helyszíne: Harkányi Gyógyfürdő, 7815 Harkány, Kossuth L. u. 7.

Nyitva tartás:  szombat 9-18, vasárnap 9-16

Jegyárak: fürdő belépővel látogatható

Válaszolj helyesen, és vigyél haza LEGO®-ajándékokat a karácsonyfa alá!

A harkányi kiállításunkon LEGO® kvízzel is várunk, a helyes megfejtők között pedig LEGO®-s nyeremények találnak gazdára. Hogy te legyél a szerencsések egyike, nem kell mást tenned, mint alaposan megismerkedni a kiállítási anyaggal. A kvízt kérd el a helyszínen tartózkodó munkatársainktól, töltsd ki helyesen, és ha minden kérdésre jó választ adtál, bekerülsz a sorsolásba, melyet a kiállítás után ejtünk meg. Az eredményeket a Facebook-oldalunkon tesszük közzé.

Nézd meg a helyszínt a térképen!

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük