Kockabarátok – bemutatkozó kiállítás Keszthelyen

Bár LEGO® kiállítói közösségünk tagjait évek rutinja és építői tapasztalata tartja össze, a Kockabarátok név alatt először állítjuk össze tematikus asztalainkat. A dán építőjáték szerelmeseként miért is volna vétek kihagynod Keszthelyi, bemutatkozó programunkat szeptember 16 és 25 között? Hogy csak a legfontosabbakat említsük: hatalmas alapterületen, több mint egymillió LEGO® elemmel várunk a helyszínen, olyan kiállítási anyaggal, amit ebben a formában és összetételben máshol nem láthattál. Történelmi témák az ókori Rómától a második világháborúig, híres épületek, vasutak, mozgó és világító elemek, technikai szempontból izgalmas, valamint klasszikus szettek egyaránt láthatóak lesznek a helyszínen. Így az egész családnak izgalmas programot kínálunk.

Kik azok a Kockabarátok?

Csapatunk LEGO® kiállítások, játszóházak, illetve céges csapatépítő és fejlesztő programok szervezésével foglalkozik (tagjaink 5-10 éve foglalkoznak kiállítással és 5-30 éve építéssel), valamint készítünk egyedi LEGO® ajándéktárgyakat is. Amennyiben rendezvényedre szeretnél építőelemeket kölcsönözni, szintén örömmel állunk rendelkezésedre.

Mit érdemes tudnod keszthelyi kiállításunkról?

A kiállítás anyaga saját LEGO® gyűjteményekből, egyéni alkotásokból kerül ki. Ezek 90%-a egyedi építmény, amit ebben a formában máshol még nem láthattál. Hasonlóképpen saját ötletek mentén alakítottuk ki a helyszíni programokat, foglalkozásokat is. Így minden szempontból új, egyedi élmények várnak rád látogatónkként.

Ingyenes LEGO és  LEGO DUPLO® játszóházakban építhettek a helyszínen

A kiállítás mellett (a kiállításra megváltott, érvényes belépővel) ingyenes játszóház is üzemel, így nem csak egy negyed vagy fél órára kötheted le a gyerekek figyelmét, de egész napos programként is szuper jól működik egy-egy kiállítás. Az itt elhelyezett készletekkel akár órákon át, szabadon játszhat közösen az egész család.

Ráadásul, pályázatot is hirdetünk a legkisebb építőmestereknek a kiállítás ideje alatt!

A kiállítás ideje alatt építménypályázatot hirdetünk a gyerekeknek, akik 3 korcsoportban küldhetik be legjobb építményeikről készült fotóikat. A legjobbnak ítélt munkák beküldői maguk is kiállítóvá válhatnak, valamint építményeikről beszámolunk a Kockabarátok blogján is.

 

Hogyan nevezhetsz?

Nevezni egy rövid leírás társaságában beküldött három fotóval tudtok az info@kockabaratok.hu e-mail címen.

Korcsoportok: 8 éves korig I 9-14 éves kor között I 15-18 éves kor között

Beküldési határidő: szeptember 11-e. Elbírálás: szeptember 12-én.

Kiállítási információk

Jegyárak: A kiállítást felnőttek 1000 Ft-ért, gyermekek (14 éves korig) 800 Ft-ért látogathatják, a családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek részére) 3000 Ft. A kiállítás 3 éves kor alatt ingyenesen látogatható.

Helyszín: LIDL, Keszthely, Sopron utca 43. (Sopron utca, Csapás út sarok)

Nyitva tartás: 10:00 – 20:00

Kiállítás dátuma: 2016. szeptember 16-25.

Látogass el rendezvényünkre és ismerkedj meg kiállítóinkkal a helyszínen.

Kellemes szórakozást kívánunk! – A Kockabarátok csapata

A rendezvény hivatalos plakátja:

Kiallitas_keszthely

 

 

 

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük