Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan alakult ki ez a közösség?

Csapatunk több éve épít és állít ki közösen, örömmel mondhatjuk, hogy egy baráti közösséget alkot.

Hol lehet velünk találkozni?

Személyesen a rendezvényeinken és írhatsz az info@kockabaratok.hu címünkre is.

Honnan lehet értesülni a következő rendezvényeinkről?

A nyilvános rendezvényeket itt a honlapon és a Facebook oldalunkon találhatod meg illetve feliratkozhatsz havi hírlevelünkre.

A Kockabarátok vállalkozás?

Nem, a Kocabarátok egy kiállító és hobby közösség. Egy brandet szeretnénk építeni, ami összefogja és jellemzi a mi kis csapatunkat.

Miért kell árajánlatot kérni?

Azért, mert egy rendezvény lebonyolítását nagyon sok tényező határozza meg, ezért először tudnunk kell hol, kiknek, mennyi ideig és milyen típusú rendezvényt szeretne a megrendelő.

Vannak-e mindig vendégkiállítók illetve építőpályázat?

Lehetőség szerint mindig hívunk egyéni kiállítókat és gyűjtőket. Építőpályázatra a nagyobb kiállításokon vagy iskolai rendezvényeken van lehetőség.

Lehet-e egyedi ajándéktárgyakat vagy építményeket rendelni tőlünk?

Minden kérést és ötletet szívesen fogadunk és lehetőség szerint igyekszünk teljesíteni.

Vannak-e visszatérő helyszíneink?

Igen van több olyan helyszín, ahol évente tartunk rendezvényt. Ilyenkor igyekszünk évről évre új és megújult kiállítási anyaggal illetve aktivitásokkal készülni.

Lehet-e csatlakozni a közösségünkhöz?

Vendég kiállítókat vagy külsős blogereket keresünk, akik szívesen mutatnák meg alkotásaikat vagy írnának egy-egy LEGO-val kapcsolatos érdekes témáról, építményről vagy élményről.

Elvállalunk-e minden felkérést?

Nem. Egyrészt sajnos korlátozott a kapacitásunk, ezért néha döntenünk kell, hogy adott rendezvényt még meg tudjuk-e valósítani vagy az már a minőség rovására menne. Esetleg már adott időszakra van lekötött rendezvényünk. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos jellegű vagy témájú rendezvényeken nem szeretnénk megjelenni.

A tervezett rendezvény előtt mennyivel előre érdemes felvenni velünk a kapcsolatot?

Konkrét időpont vagy több hetes rendezvény esetén ajánlott 3-4 hónappal előre egyeztetni, hogy biztos legyen szabad időpontunk. Kisebb vagy rövidebb rendezvények esetén is érdemes pár hónappal előre felvenni a kapcsolatot, mert időt igényel a részletes program egyeztetése, helyszínbejárás és a végleges megállapodás. Rendezvényt csak előre aláírt szerződés alapján vállalunk!

Van-e méretbeli vagy időbeli határa a rendezvényeinknek?

Lehetőség szerint igyekszünk minden igényt kielégíteni, így akár 1000 nm-es teret is képesek vagyunk megtölteni, több hetes vagy több hétvégés időtartammal. A megrendelő kérése szerint készülhetünk pár száz vagy több ezer látogatóra.

Csak saját rendezvényeink vannak vagy vállalunk-e betétprogramokat?

Szívesen vagyunk egy nagy komplex rendezvény részei. Akár a kiállítással, akár az aktivitással és játszóházakkal. Ez lehet egy nagy kiállítás, ami vagy a játék jelleg miatt vagy egy téma kapcsán kötődik a LEGO-hoz (STAR WARS, Járművek – Repülőnap, Autóstalálkozó, Haditechnikai alkotások – hajók, tankok, tengeralattjáró, csatahajó, repülők -, vasút, karakterek – Disney, Marvel, SW). Lehetünk gyereknapi, karácsonyi, családi napos, szülinapi vagy vállalati aktivitás.

Vannak-e olyan kiállítások/aktivitások, amikkel hosszabb időre ki tudunk települni?

Van lehetőség, hogy zárt vitrinekben állítunk ki és ezeket akár hónapokra az adott helyszínen hagyjuk illetve olyan aktivitásokra, amik szintén vitrinekben vannak, így nem igényelnek aktív felügyeletet.