• Szolgáltatásaink

    Találj néhány kocka élményt a napodhoz!

LEGO® programok családi délutánokra

Általában nehéz olyan programot találni, ami a család minden tagját képes lekötni nemtől, kortól függetlenül. Sajátos bájának hála, a LEGO® az egyik ilyen kivétel. Kiállításainkon – ahol ingyenes játszóház és börze is működik – biztosan megtaláljátok a kedvetekre való témákat, érdekességeket.

Játékos LEGO® csapatépítők vállalatok részére

Vannak cégek, ahol tényleg odafigyelnek arra, hogy a munkatársaikat évről-évre egyedi ajándékokkal motiválják. És akadnak olyanok is, ahol karácsonykor rendre megérkezik a sildes sapka – pendrive kombináció az asztalokra. Te melyik csoportban helyeznéd el a vállalkozásotokat? Ismerkedj meg egyedi, LEGO® csapatépítő és fejlesztő programjainkkal!

Tematikus programok, tárlatvezetés óvodai, iskolai csoportoknak

Manapság kiemelt szerepet kap az oktatás területén a klasszikus tanítási módoktól eltérő, kooperatív szemlélet megvalósítása, a készségfejlesztést segítő gyakorlatok bevezetése. Bár alapvetően nem gondolnánk rá, a törekvésekhez ideális eszközt kínál a LEGO®, illetve azok a témák, amelyek kiállításaink egy-egy asztalát benépesítik.

Kockabarátok LEGO® nyári táborok

Szeretnéd, hogy a srácok nyári szünetét az üres tévé előtt lógásnál, számítógépezésnél tartalmasabb, társaságban töltött, klassz programok töltsék ki? Akkor ismerkedj meg a Kockabarátok nyári LEGO® táboraival! 5 nap, több ezer legókocka, számtalan aktivitás.